Categories
ondernemen

Nieuwe mogelijkheden multiculturele feestdagen

O Oh….hallo Den Haag , fijne stad achter de duinen,

Fijne feestdagen in het verschiet, bedacht ik ineens dat de geopende supermarkten op eerste Kerstdag dit te danken hebben, zo vermoed ik, aan onze multi-culti samenleving. Waarin met zekerheid mensen verschillende feestdagen aanhangen.

Wat weer inhoudt dat, bijvoorbeeld in dit geval, wij die geen kerstvoorbereidingen op boodschappengebied konden doen nu “gewoon” op eerste Kerstdag naar de supermarkt kunnen.

Vooral in de Randstad en op stations kunnen mensen tijdens Kerst terecht om hun laatste aankopen te doen. Twee jaar geleden was dit nog wel anders. Klanten van Albert Heijn konden toen bij vijf filialen en een aantal stationswinkels terecht, Jumbo opende acht filialen. Dit jaar openen ze samen meer dan negentig winkels tijdens Kerst. (bron: AD)

Bewust van de omstreden beslissing om open te zijn als ondernemer, van in dit geval de food sector, kies ik ervoor om het als een positieve nieuwe keuze te zien. Wel hoop ik dat de mensen die gaan werken ervoor kozen.

De werkgevers kunnen daar als enige zorg voor dragen maar de werknemers hebben naar eigen inzicht de mogelijkheid om zich hiervoor  beschikbaar te  stellen!

Foto: RNW

 

 

 

 

 

 

 

 

Wellicht zijn mijn mede bloggers in staat om ons allen te voorzien van meer positieve nieuwe keuzes?
In ieder geval voor iedereen fijne feestdagen en een sociaal en succesvol 2014 toegewenst!

Gepubliceerd op 24 december 2013 op DenHaagDirect.nl

By Dennis Pronk

"stormy sunshine"

Exit mobile version